torsdag 24 januari 2013

Härligt väder idag, fast iskallt! Man blir trött av att vara ute en längre stund. Är antagligen jobbigt för kroppen att hantera all kyla.
Robothandeln utsätter aktiemarknaden för otillbörlig marknadspåverkan. Är detta nu vetenskapligt bevisat eller är det sunt förnuft? Vi får väl se om och när detta tas på allvar. De som tjänar på det, lär säga att robotarna inte marknadspåverkar ett enda dugg. De som tjänar på robotarna blir också fler och fler, vad jag förstår...
Ärligt talat tycker jag att det är bra att Cameron vill omförhandla Storbritanniens medlemsskap i EU. Det verkar som om EU skulle vara statiskt, allt händer väldigt långsamt. Så är ju inte riktigt fallet i omvärlden och även EU måste förhålla sig till detta. När det gäller ev utträde ur EU så blir det kanske som på vissa väldigt EU-kritiska områden i Sverige - när det väl kommer till kritan och till verkligheten, så inser man att EU kanske inte bara är elände, EU kan skapa både arbetstillfällen och andra utkomstmöjligheter. Det kanske tom är läge att omförhandla även andra länders medlemsskap. Om landet självt eller EU ska ta initiativ till detta, återstår att se men bollen är satt i rullning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar