fredag 25 januari 2013

Om Öb har begått brott mot rikets säkerhet, vari består då det brottet? Att han har sagt att Sveriges försvar bara håller en vecka? Eller kan det vara för att Sveriges försvar bara håller en vecka? Det är väl ett lika stort brott det, fast i det fallet är det ju inte enbart Öb som begått brott mot rikets säkerhet. Vi får väl vänta och se vad åklagare och justitiekansler kommer fram till.
Var på konsert i Berwaldhallen. En hyllning till Quincy Jones med symfoniorkester, Tommy Körberg och Sarah Dawn Finer. En saxofonist som var helt suverän. Det var iofs alla andra medverkande också. Det ser så lätt ut när Sarah sjunger - och ändå med så mycket känsla. Tommy Körberg tog sig på slutet, kanske för att han var uppvärmd då. Och så fick vi veta vem som vann Maestro. Även denna person gjorde mycket bra ifrån sig. Det är nästan så att man vill se programmet för att se var deltagarna befann sig i början.
De som granskar Rut borde tänka på de ensamstående. Idag kan ett sammanlevande par dra av dubbelt så mycket som en ensamstående, trots att de ensamstående i många fall också har heltidsjobb, barn och bostad som ska fixas. Var det inte för att hjälpa till med att klara livspusslet som Rut infördes?  Tycker man har fokuserat alldeles för mycket på det som gått fel med Rut. Hon, eller kanske snarare hen?,  har ändå hjälpt många till en drägligare tillvaro. Och man betalar ju faktiskt en del själv också, allt går inte att dra av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar